Kvalitet i højsæde​

like

Årligt sikkerhedstjek​

shield

Skræddersyede løsninger​

success

​Rulleporte efter mål i mange forskellige farver

​Hos Fyns Porte ApS i Haarby tilbyder vi et stort udvalg af porte til både private, erhverv og industri i Odense og omegn, men vi tilbyder også opmåling, levering og montering hos kunder på hele det øvrige Fyn. Er du på udkig efter en port til din garage, så kan en rulleport være den rette løsning.

Vi er leverandør af rulleporte i høj kvalitet til skarpe priser, og vi har mange års erfaring inden for branchen. Derfor kan vi også tilbyde et stort udvalg i mange forskellige farver, og vi leverer altid porte både med dør og uden dør, der passer i de specifikke mål på lige netop din bygning.

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN AF VORES RULLEPORTE

Rulleporte er et rigtigt godt alternativ til en ledhejseport eller en anden form for garageport, men de kan også sagtens bruges i industrien. Den helt store fordel ved en rulleport er, at den ruller lodret op og ned, hvilket betyder, at den slet ikke optager noget plads indendørs.

Vores rulleporte er automatiske, og de kommer med en fjernbetjening, så porten nemt kan åbnes og lukkes. Derfor er det også vigtigt, at porten bliver serviceret med jævne mellemrum, og det tilbyder vi selvfølgelig også.

Kontakt os og bestil gratis opmåling og et gratis tilbud på rulleporte

Vi tilbyder et gratis besøg, hvor vi kommer ud og kigger nærmere på forholdende ude hos dig, samtidig med at vi snakker med dig om dine ønsker og behov. Herefter foretager vi en opmåling, så vi kan være sikre på at fremsende et uforpligtende tilbud til dig med den rette pris på din nye port.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på et portsystem, så kontakt os på telefon 21 60 12 02 eller e-mail steen@fynsporte.dk, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en besigtigelse.​

Vi glæder os til at hjælpe dig med rulleporte!

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med på Facebook, hvor vi poster jævnligt.

HVEM ER VI?

Port- og garageleverandør

CVR: 29175667

KONTAKT OS

​Telefon: 21 60 12 02

E-mail: steen@fynsporte.dk​​

​PARTNERE​

Haandværker- og industriforeningen Assens