Kvalitet i højsæde​

like

Årligt sikkerhedstjek​

shield

Skræddersyede løsninger​

success

​Ledhejseporte i høj kvalitet til skarpe priser

​Er du på udkig efter en ledhejseport til din garage eller industriport? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fyns Porte ApS i Haarby tilbyder vi ledhejseporte og rulleporte i højeste kvalitet til skarpe priser til både private kunder og erhvervskunder i blandt andet Odense og omegn, men også på resten af Fyn.

Med ledhejseporte får du mest muligt ud af pladsen

En af de helt store fordele ved ledhejseporte er, at de kører sikkert og effektivt op under taget. Det betyder, at du får mere plads inde i garagen, og du kan således udnytte pladsen maksimalt.

Vores ledhejseporte efter mål kan både anvendes som garageporte og industriporte, og de kommer i mange forskellige farver, så du kan få lige netop den farve, der passer til resten af bygningen. Derudover kan du vælge mellem en manuel eller fjernbetjent åbning.

Få inspiration i vores gallerier på henholdsvis industriporte og garageporte her på hjemmesiden.

Regelmæssig portservice er nødvendig ved ledhejseporte

Uanset hvilken type port du vælger, vil det være nødvendigt med et regelmæssigt serviceeftersyn, så du kan være sikker på, at den hele tiden fungerer, som den skal. Dette tilbyder vi naturligvis også.

Kontakt os og bestil en opmåling og et uforpligtende tilbud på din ledhejseport

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en billig pris på en ledhejseport. Så kommer vi ud forbi din adresse og foretager en grundig opmåling, hvorefter vi fremsender et uforpligtende tilbud på den rette størrelse port. Vi kører ud til kunder på hele Fyn.

Du skal bare ringe til os på telefon 21 60 12 02 eller skrive til vores e-mail steen@fynsporte.dk, så vi kan aftale nærmere. Har du nogle spørgsmål omkring ledhejseporte, eller ønsker du at bestille portservice, er du naturligvis også meget velkommen til at tage kontakt til os.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med på Facebook, hvor vi poster jævnligt.

HVEM ER VI?

Port- og garageleverandør

CVR: 29175667

KONTAKT OS

​Telefon: 21 60 12 02

E-mail: steen@fynsporte.dk​​

​PARTNERE​

Haandværker- og industriforeningen Assens