Kvalitet i højsæde​

like

Årligt sikkerhedstjek​

shield

Skræddersyede løsninger​

success

Industriport i kompromisløs kvalitet

Er du på udkig efter en ny industriport til virksomheden, er vi hos Fyns Porte ApS i Haarby klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi forhandler industriporte af høj kvalitet til kunder i Odense og på resten af Fyn.

Den bedste leverandør af porte

Som forhandler og montør af porte til industri​ og landbrug i hele Danmark, tilbyder vi produkter fra veletablerede leverandører i Europa. 

Af vores mest benyttede leverandører og underleverandører af garage- og industriporte til erhvervslivet, kan nævnes Nice, ConDoor og NordicDoor. Læs mere om vores leverandører af industriporte her.

Vi forhandler især porte fra Condoor, som er kendetegnet ved at have en høj personsikring og en høj sikkerhed mod indbrud. Derudover er portene meget robuste og modstandsdygtige, og så er de fremstillet af høj kvalitet.

industriporte efter dine behov

Endvidere er vores porte funktionelle og stilfulde, og så har du mulighed for at tilpasse farver og materialer efter dine ønsker til en industriport. Mange af vores porte er desuden automatiske industriporte, som gør hverdagen lettere for dig og dine medarbejdere. Du kan også læse mere om vores automatiske garagep​orte her.

VÆLG EN SIKKER OG PROBLEMFRI INDUSTRIPORT

Pålidelighed, sikkerhed og funktionalitet er tre vigtige faktorer, som man altid bør tage højde for, når man er på udkig efter en ordentlig og professionel industriport.​

Vores industriporte er fremstillet af høj kvalitet med en høj sikkerhed. De lever op til de strengeste, europæiske retningslinjer om sikkerhed og holdbarhed, så du er sikker på at få det, du har betalt for. 

Vi sælger og monterer følgende industriporte: 

  • ledhejseporte
  • rulleporte
  • vippeporte
  • hurtigporte
  • sluseporte
  • gitterporte
  • docking-porte

Vi står klar til at levere og montere din industriport, når det passer dig, og vi overholder altid vores aftaler, så du kan være sikker på, at du har en fungerende port til den aftalte tid.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, så du kan få en industriport, der lever op til dine krav til kvalitet og pris, og som passer til din virksomhed. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en industriport efter dine ønsker på telefon 21 60 12 02 eller på e-mail steen@fynsporte.dk.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med på Facebook, hvor vi poster jævnligt.

HVEM ER VI?

Port- og garageleverandør

CVR: 29175667

KONTAKT OS

​Telefon: 21 60 12 02

E-mail: steen@fynsporte.dk​​

​PARTNERE​

Haandværker- og industriforeningen Assens