Kvalitet i højsæde​

like

Årligt sikkerhedstjek​

shield

Skræddersyede løsninger​

success

​Hurtigporte med og uden vinduer

Leder du efter en leverandør af hurtigporte i højeste kvalitet til en attraktiv pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fyns Porte ApS i Haarby tilbyder vi et bredt sortiment af hurtigporte i mange forskellige farver, og portene fås både med og uden vinduer. Vi leverer og monterer hurtigporte i høj kvalitet hos private, erhverv og industri i Odense og omegn samt på resten af Fyn.

Hvornår kan hurtigporte være den rette løsning?

Hurtigporte er særligt velegnede til områder med meget trafik, hvor der er behov for en kort gennemkørselstid, da de har en hurtig åbne- og lukkehastighed. Det sikrer optimal drift og minimerer risikoen for kollision med trucks eller andre køretøjer. Samtidig forbedrer vores hurtigporte også indeklimaet.​

Vores hurtigporte kan for eksempel være ideelle inde i en bygning, hvor der kan opsætte en port mellem de forskellige afdelinger, og hvor der kan være behov for en hurtigkørende port. 

Det kan blandt andet være for at begrænse indsyn til afdelingen eller for at tillade trafik med gaffeltrucks, uden at de forskellige arbejdsmiljøer påvirker hinanden.

Alle vores porte bliver leveret på specialmål, og der er mange forskellige muligheder, hvad enten du foretrækker en ledhejseport, garageport, industriport eller en rulleport.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores hurtigporte, er du velkommen til at ringe på telefon 21 60 12 02 eller skrive til vores e-mail steen@fynsporte.dk for en nærmere aftale om, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse og en opmåling til porten. 

Når vi har foretaget opmålingen og gennemgået dine ønsker og behov, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med på Facebook, hvor vi poster jævnligt.

HVEM ER VI?

Port- og garageleverandør

CVR: 29175667

KONTAKT OS

​Telefon: 21 60 12 02

E-mail: steen@fynsporte.dk​​

​PARTNERE​

Haandværker- og industriforeningen Assens