Kvalitet i højsæde​

like

Årligt sikkerhedstjek​

shield

Skræddersyede løsninger​

success

Garageport af god kvalitet og holdbarhed

En garageport er både udsat for regn, sne, slud og frost i løbet af året. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig en garageport af høj kvalitet, som holder til det danske og noget omskiftelige vejr.

Hos Fyns Porte ApS, i Haarby, tæt på Odense, kan du få en skræddersyet garageport af høj kvalitet, som kan tilpasses enhver smag. Vi har især kunder fra Odense og resten af Fyn.

Vores garageporte lever op til de strengeste, europæiske retningslinjer inden for både sikkerhed og holdbarhed, så du kan være helt sikker på at få en port af høj kvalitet hos os.

SPECIALTILPASSET GARAGEPORT EFTER DINE ØNSKER

Vi tilpasser din garageport efter dine ønsker og krav til portens udseende og funktioner, så den passer til dine behov og til husets udseende.​

Mulighederne er mange og alt afhængig af, hvilken pris du har i tankerne, hjælper vi dig med at finde frem til præcis, hvilken type elektrisk garageport du skal have. 

Udover automatisk garageport, kan vi også tilbyde reservedele til portene. Reservedele kan omfatte både motoren til den elektriske garageport, men kan også være din portåbner, hejseværk eller dør. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type​ port du skal have i din carport eller lignende, kan vi nævne et par eksempler her:

  • rulleporte
  • ledhejseport
  • vippeporte
  • garagedøre

Du kan vælge mellem forskellige dørtyper, som afgør hvordan porten åbnes. Du kan både få garageport med dør, en isoleret garageport, samt vælge i mellem mange forskellige beklædninger og farver.

Vælger du at købe din garageport hos os, kan du selv vælge stil, mønster, farve og overfladestruktur. Du kan eksempelvis vælge en farve eller et mønster, der passer til dit hus eller din bil.​

Få kompetent vejledning om elektriske garageporte

Vi anvender Condoor garageporte, som er kendetegnet ved at have et klassisk og rustikt design, høj kvalitet og en rigtig god holdbarhed. Derudover er der 40 millimeter isolering i alle portene.​

Skal du have en dobbelt garageport eller lavet service på din portautomatik, er vi altid klar til at levere og montere, samt servicere din automatiske garageport. 

Du har fuld kontrol over hvordan dine garageporte skal udformes - vi står altid til rådighed med rådgivning og vejledning. Vi har også mange års erfaring med industriporte i Danmark.

KONTAKT OS FOR priser og tilbud eller råd

Sidder du inde med spørgsmål som 'Hvilken garageport skal man vælge?' eller andet så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige garageport, der passer til dit behov og dit hus. 

Har du spørgsmål, eller har du brug for et par gode råd til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at kontakte os – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på levering og montering af en bestemt garageport. 

Ring til os på telefon 21 60 12 02 eller skriv til vores e-mail steen@fynsporte.dk.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med på Facebook, hvor vi poster jævnligt.

HVEM ER VI?

Port- og garageleverandør

CVR: 29175667

KONTAKT OS

​Telefon: 21 60 12 02

E-mail: steen@fynsporte.dk​​

​PARTNERE​

Haandværker- og industriforeningen Assens